|

Flexibilní operativní leasing

Flexibilní operativní leasing

Na nákupy i k moři

Také vás štvou všechna ta omezení běžných operativních leasingů? Předem určený nájezd, smlouva zavazující vás dlouho dopředu, detektivní prohlídka při vrácení auta a placení za každý miniškrábaneček? Řekněte dost nevýhodným operákům a vyzkoušejte operativní leasing, který se vám přizpůsobí vždy a všude.

 

Flexibilní operativní leasing vás nebude trápit žádnými omezeními ohledně nájezdu. Ať už ročně najedete 10 000 nebo 200 000 kilometrů, bude to jen vaše volba.

 

Flexibilní operativní leasing od Birne je tu navíc pro všechny - jednotlivce, podnikatele i firmy. Takže autem můžete jezdit na nákup, vozit děti do školy, křižovat republiku při cestách za klienty - nebo vyrazit v létě k moři.

 

Operák na 2 měsíce? Proč ne!

S Flexi operativním leasingem se nemusíte vázat na delší dobu, než budete chtít. Sami si určíte, jak dlouho si auto necháte - nebo kdy ho budete chtít vrátit. Birne Flexi vám dává možnost vrátit auto už po 2 měsících, ale v případě spokojenosti si ho můžete nechat třeba, rok, dva tři…

Volba je jen na vás a Birne Flexi se vám přizpůsobí.

Vybrat auto

 

Servis jako od tatínka

Servis jako od tatínka

Vysoký nájezd u flexibilního operativního leasingu si žádá také náležitou péči o auto. U tarifu Flexi máte proto v měsíčním předplatném zahrnuty náklady na kompletní servis do nájezdu 50 000 km/rok. A pokud čísla na vašem tachometru naskakují dál a dál? Zajedete si do servisu zkrátka tak často, jak doporučuje výrobce auta - po určitém čase nebo po najetí určitého počtu kilometrů. V Birne vám k tomu nabízíme balíček kompletního servisu pro nájezd do 70 000 km/rok nebo nad 70 000 km/rok. Díky tomu bude vaše auto stále v TOP kondici a nikdy vás nenechá ve štychu. A kdyby přece jen ano, v Birne vám to pomůžeme vyřešit.

 

 

Vytuněný operák se spoustou služeb

S Birne si nemusíte dělat s ničím starosti. Svítí na palubní desce neznámá kontrolka? Zavolejte nám a společně to vyřešíme. Auto nejede? Poradíme, kde najít servis nebo zajistíme náhradní vozidlo. Zlomil se vám klíček? Dejte vědět a najdeme nejlepší a nejvýhodnější řešení.

 

Flexibilní leasing se přizpůsobí všem vašim potřebám. A k dokonalosti si ho můžete vyladit i díky nespočtu doplňkových služeb.

 

V ceně operativního leasingu máte povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění skel, krytí drobných poškození do 5 000 Kč, asistenční službu, servis předepsaný výrobcem i dálniční známku do ČR.

 

Kromě toho si můžete vybrat i z řady příplatkových služeb, které vám mohou ušetřit spoustu starostí a výdajů:

 

  • Kompletní servis nad 50 000 km/rok
  • Zimní pneu včetně přezutí a uskladnění
  • Havarijní pojištění se spoluúčastí jen 5 %
  • Garance mobility
  • Rozšíření krytí drobných poškození do 10 000 Kč

 

Flexibilní leasing od Birne se tak stane skutečně pružným a přizpůsobí se vašemu životnímu stylu a potřebám.

Zpět na blog